Skyworth nieuwe iteratieve high-end tv

03/04/2022 作者 admin

Skyworth nieuwe iteratieve high-end tv

[] Skyworth TV heeft vier vlaggenschip nieuwe producten uitgebracht die OLED, Miniled Two Major Frontier Display-technologie – hoogkleurige OLED TV S82, Mingling-scherm · SmartMiniled TV Q72, Zhen 120Hz zonder schermflits, vlaggenschip A20PRO en de eerste OLED elektrische eenheid en de eerste OLED Electrical Uniture G90. Op dit moment hebben mobiele telefoons, tabletten, computers, televisie, enz. Een verscheidenheid aan scènes, zoals werk, studie, leven en entertainment, en de wereld is "echt", en het is belangrijker.

In reactie op deze status is Skyworth TV een doorbraak in kleur, gelanceerd met hoge kleuren OLED TV S82. Volgens rapporten is dit tv-nieuw product uitgerust met een nieuwe generatie van 4K120 Hzoled-schermen, en heeft het core zelfonderzoektechnologie aangebracht, zoals Skyworth’s Skile OBM en 30+ beeldkwaliteitsaanpassing, en bevordert de audio-en-video-ervaring op grote schaal cijfer. Tegelijkertijd, om het hoofd te bieden aan de vraag van de consument voor hoogwaardige weergaveproducten onder de elektriciteit, lanceerde Skyworth ook twee belangrijke elektriciteit "artefacten" – Skyworth’s eerste OLED E-sportweergave G90 en True 120Hz Ongekozen knipperende vlaggenschip vlaggenschip A20PRO.

Onder hen is G90 de eerste OLED E-TV-weergave van Skyworth-tv. Het is uitgerust met een 48-inch 120hzoled-scherm. Het heeft meer dan 8 miljoen zelfemitterende pixelpunten. Elk pixelpunt kan onafhankelijk pixelregellicht bereiken, met Super Hoog contrast als speler die een pure kleur- en zwart veldprestaties presenteert, die een meer comfortabel opvallend beeldweergave en gladde elektrische ervaring bieden; en A20PRO is geconfigureerd met "4K120 Hz Original Color Hard Screen + 4K120Hz gedecodeerd + 4K120 HZMEMC + Transfer" to Ontmoet de jonge samenleving de vraag naar hoogwaardige weergaveterminals in audio- en video- en spelscènes.

Naast het consolideren van de voordelen van de OLED-markt, is Skyworth-tv ook in het gelanceerde Q72. De gelanceerde Q72 is het eerste tv-product van de Skyworth-tv. Om 2304 te bereiken, meer dan 10 keer hoger dan het vorige product; Contrast is tot 1 miljoen: 1, de piekhelderheid is 1500NIT’s, ondersteuning van 115% DCI-P3 breed-kleurendomein.

Er kan worden gezegd dat Skyworth Q72 de nieuwe sprong van een miniled tv-kwaliteit mogelijk maakt. Niet alleen dat, Skyworth heeft ook aangekondigd dat het 6,5 miljard yuan zal investeren in Wuhan Construction Miniled Display-technologie Industrial Park.

Volgens rapporten, de projecten ingesteld miniled chip productie, miniled backlight verpakking en module, ultra hd display terminal onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop in één. Naast Minild Ultra HD-tv zal Skyworth ook miniled ongemakproducten produceren.

Voor de kleuren-tv-industrie is de markt nog in de aanpassingsperiode.

Volgens de statistieken van Oviyun.com, in de eerste helft van dit jaar, heeft het totale verkoopvolume van de kleuren-tv-markt van China een cumulatief verkoopvolume, een jaar-op-jaar achteruitgang.

Oviyun Netto is van mening dat onder vele factoren de logica en het pad van de oorspronkelijke endogene ontwikkeling van de kleuren-tv-industrie gewelddadig be?nvloed zijn door externe factoren en de nieuwe ontwikkelingscyclus invoert. In de eerste helft van dit jaar is Skyworth-tv echter toegenomen tegen de markt, en de omzet van de Chinese markt en de overzeese markt steeg met dezelfde periode van vorig jaar, waarvan Skyworth TV-verkoopaandeel in de OLED-markt van China tot stand is gebracht %.

Wang Zhiki, voorzitter van Shenzhen Skyworth-RGB Electronics Co., Ltd., zei dat Skyworth altijd de strategische strategie van de high-end markt onderhoudt, uitgaande van de gebruikersbehoeften, met een sterke zelfonderzoeksterkte, het stabiliseren van zijn marktleiderschap. In de toekomst zal Skyworth blijven omringen de high-end, wetenschap en technologie en jonge merkstrategie?n, waardevolle groeipotentieel vrijgeven. Alle teksten, afbeeldingen, audio- en video-manuscripten en elektronische tijdschriften zoals "Economisch Referentie Nieuws" of "Economisch Referentienetwerk" zijn auteursrechtelijk beschermd door het economische referentie-nieuws. Elke vorm publiceren en spelen.