Stuur beleid Spring Breeze voor boeren (Rui Finance)

14/04/2022 作者 admin

Stuur beleid Spring Breeze voor boeren (Rui Finance)

Originele titel: voorafgaand aan de presentatie van het beleid van de veerwind (RUI Finance), "het Centraal Comité van het Centraal Comité voor het doen van goed werk in 2022 revitalisatie-sleutelwerk.

"Dit is het eerste document van de negentiende begeleiding ‘drie landelijke’ werk in de nieuwe eeuw, volledig weerspiegelt de sterke bepaling van het Centraal-Comité van de Partij en de Raad van de Staat, en het verzenden van de boeren en de massa’s komen naar het beleid van de lente bries en het levensonderhoud van de mensen.

"Op het nationale nieuwe kantoor in de afgelopen dagen, de directeur van de centrale landbouw, meldde de minister van Landbouwplichtige Minister Tang Renjian, enz. Om dit jaar volledig het belangrijkste werk van landelijke revitalisering te bevorderen. Uitgebreide inzet van sleutelwerkzaamheden en oogst , boeren-omzet en armoede De resultaten van de aanval werden geconsolideerd … Sinds vorig jaar overwint het werk "Drie landelijke" de nadelige effecten van de epidemische rampstapel en realiseert zich het "14e vijfjarenplan".

Tang Renjian, dit jaar, het algemene doel van het verankeren van plattelandsresolutie, hecht dit jaar aan de stabiliteit, stabiel en streven naar een uitgebreide implementatie in 2022 plattelandsrevitalisatie, de hoofdinhoud kan worden samengevat als "twee onderste lijnen, drie belangrijke punten Een versterking. "Twee bottom line" – houdt stevig bij om de nationale voedselzekerheid en geen schaal van de bottom line te beschermen. Nadruk op de levering van voedselproductie en belangrijke landbouwproducten, zich strikt aan de rode lijn van de $ 1,8 miljard, zorgen ervoor dat het voedselzaaigingsgebied stabiel is, en de opbrengst boven biljoen blijft; "Verbeter de implementatie van monitoring- en bijstandmechanismen, Bevordering van meer vertrouwen op de ontwikkeling van de armoede "om de expansie aan te vechten die de resultaten aanvallen, zodat er geen schaal wordt geretourneerd.

"Drie belangrijke punten" – vaste en ordelijke bevordering van plattelandsontwikkeling, plattelandsconstructie, landelijk bestuur.

In termen van plattelandsontwikkeling, focus op de ontwikkeling van de plattelandsintroductie van het platteland, en het lokale inkomen van boeren te bevorderen.

In termen van plattelandsconstructie, focus op het versterken van de constructie, en verbeterde implementatiemechanismen in de constructie en het verbeteren van het implementatiemechanisme. In termen van plattelandsbeheer, focus op het versterken van de bouw van landelijke grassroots-organisaties, innoverende landelijke spirituele beschaving constructie-effectieve platformdragers en onderhoudt vrede en stabiliteit in de plattelandsgemeenschap.

"Een versterking" – Houd u aan en versterken het alomvattende leiderswerk van de partij op "drie landelijke". De nadruk wordt benadrukt dat de resulminiumverantwoordelijkheid van landelijke dorpen uitgebreid wordt bevorderd, de beleidsgarantie en institutionele innovatie verhoogt. In het algemeen heeft dit jaar het Centraal-1st-document de jaarlijkse taak, gerichte initiatieven, effectiviteitsori?ntatie, zowel specifiek als pragmatisch gemarkeerd en de jaarlijkse werkpunten en taaklijst van uitgebreide bevordering van landelijke revitalisering verduidelijken.

Het beschermen van landbouwgrond met harde initiatieven is landbouwgrond en moet een goed veld zijn.

Het Centraal-1-document stelt het gecultiveerde land van "lange tanden" naar voren om harde maatregelen te beschermen. Wat ben je aan het bevorderen? Tang Renjian zei in een interview dat dit jaar het Central No. 1-document vereist is om een ??gecultiveerd land te implementeren om de partij en de overheid te beschermen, waardoor 1,8 miljard MU van gecultiveerd land wordt gegarandeerd. Het gecultiveerde land is het leven van voedselproductie. Het moet een sterke, "lange tanden" harde maatregelen en dynamisch en hard werken, "niet-graan" -controle nemen.

Het aantal garanties, hecht zich strikt aan de rode lijn van 1,8 miljard hectare gecultiveerd land. Volgens de volgorde van gecultiveerde land en permanente basale landbouwgrond, ecologische bescherming rode lijn, stedelijke ontwikkelingsgrenzen en van plan om drie controlelijnen te implementeren. Volledige band wordt geleidelijk ontbonden om een ??gecultiveerd land en de permanente elementaire landbouwgrondbeschermingstoeltaken te decoderen, de centrale en lokale ondertekende een gecultiveerd landbescherming doelverantwoordelijkheidsboek, als een stijve indicator, een strikte beoordeling, een stem en levensduur.

Om de kwaliteit te verbeteren, de kwaliteit van gecultiveerd land te versterken.

Dit jaar zal 100 miljoen hectare hoog standaard landbouwgrond opbouwen, het oplopen van hoogrenderende waterbesparende irrigatiegebied van 400 miljoen MU, verhoogt de renovatie van middelste en low-yield-velden, en verbetert het cijfer van gecultiveerd land.

Diepgaandsbevordering van nationale zwarte landbeschermingsprojecten en het implementeren van zwarte landbescherming landbouw 80 miljoen mu. Versterking van het volledige toezicht van gecultiveerde landbezetting en evenwicht, en vult de aanvullende gecultiveerde productiecapaciteit en het gecultiveerde land aan. Strikt gebruik, strikte bediening voor gekweekt landgebruik. Het gecultiveerde land wordt voornamelijk gebruikt voor landbouwproducten en voederafvoerproductie zoals voedsel en katoen, olie, suiker en groenten. De permanente basale landbouwgrond wordt gebruikt voor voedselproductie en hoge standaard landbouwgrond voor voedselproductie.

Het is noodzakelijk om uitstekende maatregelen te nemen, maar ook geschikte beleidsgeleiding te geven en echt in het gecultiveerde grond te vallen met behulp van prioriteit. Garandeer de nationale voedselzekerheid om ervoor te zorgen dat de nationale voedselzekerheid een topprioriteit is van governance. Tang Renjian, dit jaar benadrukt het Central No. 1-document het bedrijf om de bottom-line van de nationale voedselveiligheid te beschermen, en het werk moet stevig zijn.

Men is om de verantwoordelijkheid te versterken.

Eigendomgebied, verkoopgebied en productie- en verkoopbalansgebied hebben de verantwoordelijkheid om het gebied, de verzekeringsproductie te beschermen en het hoofdproductiegebied moet de alomvattende productiecapaciteit van het voedsel blijven verbeteren. Het belangrijkste verkoopgebied moet de zelfvoorziening ervan effectief stabiliseren en verbeteren, en het productie- en verkoopbalansgebied moet ervoor zorgen dat de basis van voedsel. Zelf.

Volledig implementeren van de Partij- en overheidsvergoeding van voedselzekerheid, strikt graanbeveiligingsverantwoordelijkheidssysteem, lagen, verdichting met de veiligheidsverantwoordelijkheid van de overheidsveiligheid van partijcommissies. De tweede is om beleidssteun te versterken.

Verbeter de beveiligingsmechanisme van boerenkorrel, streven ernaar beleidsgarantie te maken en te bedienen. Verbetering van rijst, tarwe minimale aankoopprijs, stabiliseer ma?s-, soja-producentenubsidies en rijstsubsidies en realiseren drie korrelgewassen volledig kostenverzekeringen en planten inkomensverzekeringsclaims. Het ontwikkelen van landbouwsocialisatie-diensten, het besturen van kleine boeren om de uitgebreide voordelen van graan te verbeteren.

Het implementeren van de verzameling van voedsel in de grond, verbergt de korrel in de technische strategie, waardoor twee landen met zaden en gecultiveerd land vastgrepen, en subsets de verscheidenheid aan landbouwmachines om de zwakte van de landbouwmachines te vormen, en consolideert de basis van voedselproductie.

De derde is om de nauwkeurige service te versterken.

Organiseer de kracht van landbouwplichtige systemen, het pakket, pakketprovinciale pakketten, doe goed werk in technische begeleiding, versterkte veldbeheer, versterking van de rampontlasting en mitigatie, bevorder zwakke zaailingen, duizenden verzekeringen en het hele jaar door. Pak de veerlandbouw en de levering van landbouwbronnen, stabiliseer de landbouwprijzen en voldoen aan de behoeften van de lente landbouw. "People’s Daily Overseas Edition" (26 juli 2022) (Editor: White Pigeon, Wang Qingshu) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.