Tijdens de periode "1 juni" ging ik naar het kunstmuseum om de twee kanten van de schoonheidstentoonstelling van kinderen te zien.

08/05/2022 作者 admin

Tijdens de periode "1 juni" ging ik naar het kunstmuseum om de twee kanten van de schoonheidstentoonstelling van kinderen te zien.

Originele titel: Foto’s 丨 "1 juni" periode tijdens het kunstmuseum om de twee kanten van de prachtige tentoonstelling van kinderen te zien "Donkere figuur" – Dan Zhaoli Zhen-12 jaar oud – Lhasa dit jaar "1 juni, Fuzhou Children hebben een nieuwe plaats ! De eerste tentoonstelling van de kunsttentoonstelling van de kinderen op de 12e Taiwanse Straat van de Taiwanese Straat werd op 28 mei en de tentoonstelling tot 6 mei in het Taian Art Museum uitgevoerd. "Ontdek de schoonheid van alle dingen" "Hé! Je zegt niet "het geheim" van "het geheim van de boomgrot" zal voor het publiek worden gepresenteerd. Deze tentoonstelling maakt gebruik van "Discovery · Secret" als het thema en kiest tot 200 uitstekende werken van de twee-straat en Hong Kong en Macao, Maleisische Chinese kinderschilderijen, en is verdeeld in "The Secrets of Life Discovery" "De wereld is Echt prachtig "" onbekend mysterie "vier scoor-thema’s. Bovendien zal dit openbare welvaartse sectie opnieuw de handen aansluiten bij "Dandelion Action" om de "duizend mensen duizend woorden" kalligrafiecritici te laten zien. Het project nodigde duizend kinderen uit om de "Thousand Characters" Bamboo Collaboration Creation te voltooien met de Personality Original Ecology Handschrift, laat de kinderen van kinderen leren en voelen de unieke charme van de Chinese uitstekende traditionele cultuur. "Het beste van de Straat van kinderkunst" is de sleutel tot het kantoor van Taiwan Affairs om de Taiwanse handeling uit te wisselen, en de twee kanten van de organisatie, de units gezamenlijk gelanceerd en gepromoot, sinds 2009 is met succes gehouden in de 11e sessie.

(Zhang tingting).