"Het is duidelijk dat de marionet hard beweegt …"

23/01/2001 作者 admin

"Het is duidelijk dat de marionet hard beweegt …"

Volgens Reuters 12th, op de zogenaamde "Democratische Summit" -videoconferentie, vertegenwoordigt het Ministerie van Public Advanced Party de kaart van Tang Feng Speech PPT, en het vasteland en Taiwan zijn ge?tiketteerd als twee kleuren.

Deze kleine actie wordt geprovoceerd naar het Witte Huis en het videoscherm wordt ter plaatse gesneden, met alleen audio.

De foto leek later zelfs "Disclaimer", beweert dat "alle hier uitgesproken meningen behoren tot persoonlijk gedrag, niet noodzakelijk het idee van de Amerikaanse regering vertegenwoordigt."

Op de 13e is de afdeling Buitenlandse Zaken van de regio Taiwan opgericht, is het gebaseerd op "technische problemen". Taiwan’s "Mid News Network" is verzonden naar het snelle commentaar dat Tang Feng een duidelijke installatie kan maken, maar het Amerikaanse Witte Huis en de Staatsraad "Running the Screen" -initiatieven zijn niet voorbij: zelfs de top "Democry" Summit, "United Stelt de oude broer "The Existence Show, de slogan schreeuwde en zal nog steeds geen rode lijn overgaan," Taiwan jongere broer "wakker? Maar "Lila Pig" moet nog steeds eten, de armen moeten nog steeds worden gekocht, geen geld om een ??lening aan u te kopen, behoort de opdrachtgever om te tellen! Taiwan’s "Time News Network" Een andere opmerking wees erop dat de Verenigde Staten plotseling wendden tot Cai Yingwen, maar speelden ook de "Juji Rock" naar de Amerikaanse betrekkingen van de Verenigde Staten, met de "International Participation" van Taiwan moet in overeenstemming zijn met de Amerikaanse interesses. De manier wordt uitgevoerd.

Het artikel zei dat de Democratische Partijautoriteiten zich nog steeds overgeven aan de "Democratische Summit" "Democratische Summit", maar de ontmoetingen van Tang Feng sloeg deze prachtige droom in, die de democratische partijautoriteiten eraan herinneren, slaag niet aan het hoofd. Taiwan’s Senior Media People Zhao Shaoang zei ook op de 13e van zijn gehoste netwerk politieke programma’s, Tang Feng nam deel aan de "Democratische Summit", een verklaring van drie minuten die ook van tevoren is opgenomen, de Verenigde Staten is om te controleren wat het Ministerie van Protent Party vertelt wat, angst voor de mensen in de vocabarissen van de partij. Er wordt op gewezen dat de Verenigde Staten en de DPP een "nationale ghostbaby" hebben.

De Verenigde Staten zijn slechts een schaakstuk dat wordt gebruikt om het continent in evenwicht te brengen, en de "anti-blokkeermaatregelen" van tevoren vóór, maar ik heb de "Taiwan-onafhankelijkheid" -moleculen niet geblokkeerd. Reuters meldden dat het nationale veiligheidscomité van het Witte Huis erg boos was, omdat deze kaart niet verscheen in de "simulatie" -versie vóór de top, waardoor mensen twijfelen of de Tang Feng en de DPP ook van plan zijn "specifieke informatie" uit te geven.

Volgens bronnen is het Witte Huis ongerust dat de verhuizing kan worden geacht in contact te komen met een Chinees beleid in de Verenigde Staten. Taiwan Netizens voelde zich woede door de Democratische Partijautoriteiten door de Verenigde Staten in de Verenigde Staten. "Het is een drama, daardoor bewoog de marionet zichzelf, het was te geschokt, de directeur trok snel de foto." De Verenigde Staten gaf Taiwan, niet om Taiwan te herkennen, laat Taiwan een paar helpen spelen "… een paar Dagen geleden hielden de Verenigde Staten de zogenaamde "democratie-top", in feite, het is om de politieke figuren van de Amerikaanse eigen interesses en hegemonie te beschermen.

De zogenaamde "democratie" van de Democratiepartij is een schorpioen en de DPP is in Taiwan om deel te nemen aan "Green Horror" in Taiwan. De Democratische Partijautoriteiten stuurden mensen om deel te nemen aan de uitvoering van de zogenaamde "Democary Summit", alleen meer en meer mensen kunnen de nep "democratie" van de Democratische Partijadministratie en True "uniek" zien. Alle trucjes van de Democracy Party-autoriteiten "rekenen op de ideale unie" zijn mislukt.

Artikel Bron: Kijk naar Taihai Verantwoordelijk Editor: Zuo Qiuzi.